ASAN Security Technologies yhdistää voimansa turvallisuusalan kumppanien kanssa

0 comments

ASAN julkistaa lähiaikoina tietoa turvallisuusalan teknologiatoimittajien kanssa sopimistaan yhteistyökumppanuuksista. Tavoitteena on yhdistää ASANin videovalvontaohjelmistojen tarjoamat mahdollisuudet – kuten palomuuritoiminnot –  valittujen kumppanien uusimpien ratkaisujen kanssa. Yhteistyökumppaneidensa avulla ASAN luo jatkossakin pitkälle kehittyneitä, monitoimittajaympäristöihin sopivia korkean tietoturvatason videoratkaisuja.

 

Edistyksellinen tietoturva on teollisen internetin ja digitaalisten videojärjestelmien keskeinen elementti. Videojärjestelmät rakennetaan tyypillisesti pidemmän ajan kuluessa ja niissä on suuri määrä erityyppisiä sekä eri valmistajien komponentteja. Ilman selkeitä tietoturvalinjauksia ja niiden systemaattista toteuttamista nämä järjestelmät ovat alttiita kyberhyökkäyksille.

 

ASANilla on pitkä historia edistyksellisten tietoturvaominaisuuksien kehittämisessä tuotteilleen. Niihin kuuluvat esim. käyttäjäoikeuksien hallinta, palomuuritoimintojen sisällyttäminen videopalvelimiin ja tietoturvallinen tiedonsiirto verkkoelementtien välillä. Korkean turvallisuustason saavuttaminen edellyttää selkeitä prosesseja käyttäjien tunnistamisessa, auktorisoinnissa ja toimintalokeissa sekä edistyneiden palomuuritoimintojen toteuttamisessa.

 

Tähän mennessä vain ASANin ratkaisu on mahdollistanut ominaisuuksien saumattoman toiminnan ja kustannustehokkaan toteuttamisen.

 

ASAN julkaisee lähikuukausina ratkaisuja korkean tietoturvallisuustason videojärjestelmille, joita yritys on luonut omien ja partnereidensa tuotteiden avulla.

 

 

Lisätietoja:

 

Antti Laine
Toimitusjohtaja
Puh. +358 40 751 2307
antti.laine@asansecurity.com

 

Jyri Luoma

Myynti- ja markkinointijohtaja

Tel. +358 (0)9 881 71607

jyri.luoma@asansecurity.com

Jaa: