ASAN Security Technologies ja Bosch vahvistavat kumppanuuttaan – tuoreimmat tiedot yhteisestä ratkaisusta löytyvät nyt Boschin Integration Partner –sivustolta

0 comments

ASANin ja Boschin pitkäaikainen kumppanuus ja tuotekehityshistoria takaavat Boschin IP-videolaitteiden ja ASANTech UVP -tuoteperheen luotettavan ja syvällisen integraation. Ratkaisussa yhdistyvät Boschin korkealuokkainen kuvantamisteknologia ja ASANin joustavasti integroitava, verkkopohjainen videovalvontaohjelmisto.

 

– ASANTech UVP tuo Boschin tallentimien ja kameroiden monipuoliset toiminnallisuudet UVP clientiin. Boschin tuotteiden ominaisuuksia voi nyt käyttää UVP-ratkaisussa yksinkertaisella ja luotettavalla tavalla, kertoo Antti Laine, ASAN Security Technologiesin toimitujohtaja.

 

– Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että ASAN ja Bosch vahvistavat kumppanuuttaan entisestään, sanoo Pekka Lakkonen, Bosch Security Systemsin Suomen maajohtaja. – Boschin tuotteiden integraatio ASANin monimerkkiympäristöön lisää tapoja, joiden avulla asiakkaamme voivat hyödyntää viimeisintä videoteknologiaa liiketoiminnassaan.

 

Integroidun ratkaisut ansiosta asiakkaat saavat merkittäviä parannuksia turvallisuusjärjestelmiinsä lukuisilla eri teollisuudenaloilla.

 

Ratkaisun avainominaisuuksiin kuuluu:

 

  • Boschin tallentimet voi yhdistää ASANin monimerkkiympäristöön
  • ASANin ratkaisu mahdollistaa Boschin H.264 –kameroiden ja tallenteiden käytön verkkoselainkäyttöliittymässä
  • ASANin ratkaisut tukevat sekä vanhempia että uusimpia Boschin IP- ja HD-kameroita
  • ASAN ANPR, johon Boschin kamerat on yhdistetty, tarjoaa korkeatasoisen tunnistusratkaisun pysäköinninhallintaliiketoimintaan
  • ASANin APIn avulla kolmannet osapuolet voivat käyttää olemassa olevia Boschin videoita ja tallenteita omissa järjestelmissään

 

Uusimmat ja yksityiskohtaiset tiedot integraatiosta löytyvät nyt Boschin Integration Partner sivustolta.

 

Kerromme ASANilla mielellämme lisää siitä, miten integraatiomme voisi hyödyntää liiketoimintaanne. Tavoitatte meidät puhelimitse numerosta +358 9 8817 1607 sekä sähköpostitse osoitteella asan@asansecurity.com .

 

Jaa: